Beveiliging en bewaking ELTV te Eindhoven (sponsor)

09-10-2010

Van Egdom Security BV te Eindhoven is sponsor voor de Eindhovense Lawn Tennis Vereniging oftewel ELTV in de Karpen te Eindhoven.

Onze unit mobiele surveillance en alarmopvolging verzorgt ook de beveiliging en bewaking van het terrein en de gebouwen.

Historie

Eindhovense Lawn Tennis Vereniging, ELTV, is opgericht op 4 januari 1929 door ir. P.S.F. Otten en is een van de oudste tennisverenigingen van Eindhoven en Zuid Nederland. Op 9 augustus van dat jaar werd het park met slechts vier banen officieel geopend. Een jaar na de oprichting van ELTV werd het clubhuis opgeleverd in 1930. Het werd ontworpen door architect Hanrath.

ELTV heeft een roemrijke historie en traditie en heeft vele tenniskampioenen voortgebracht op nationaal en internationaal niveau. De laatste en bekendste ELTV tenniscoryfee is Paul Haarhuis, die nog steeds uitkomt voor ELTV in het 1e Heren Tennisteam op zondag. Dit herenteam werd tweemaal op rij Nationaal Kampioen in 2006 en 2007.

Sinds 1991 is het ELTV-tennispark ook echt van ELTV en haar leden. Met alle lusten, maar ook met alle lasten van dien. Om heel precies te zijn werd ELTV op 31 mei 1991 eigenaar van het clubhuis en de daarbij behorende ondergrond. Tegelijk met deze aankoop sloot ELTV tegen een nominaal bedrag een huurovereenkomst af voor de rest van het park. Deze overeenkomst is niet opzegbaar en blijft geldig zolang ELTV het fraaie, ruim opgezette park en de daarop gesitueerde banen in goede staat houdt.

In 2009 bestaat de vereniging 80 jaar en zal ELTV haar 16e lustrum met gepaste trots vieren.

Faciliteiten

ELTV is één van de ongeveer 1750 tennisverenigingen die zijn aangesloten bij de KNLTB.

De vereniging ressorteert onder het district Zuidoost van de KNLTB. Elk district heeft een eigen bestuur. Boven dat districtsbestuur staat het bondsbestuur van de KNLTB.

De ELTV tennisbanen liggen fraai ingebed in de lommerrijke woonwijk De Karpen en zijn omgeven door een unieke vegetatie. Het fraaie, ruim opgezette complex staat bekend als een van de mooiste tennisparken van Nederland, niet in de laatste plaats door toedoen van onze Erevoorzitter de heer Frits Philips. Hij was het die op zijn vele buitenlandse reizen stekjes van bomen en planten meenam voor zijn park.

Het tennispark van ELTV wordt in eigen beheer in topconditie gehouden door de groundsman. Het biedt ruimte aan 11 tennisbanen (7 gravel- en 4 all-weatherbanen), waarvan er 10 verlicht zijn. Sinds de komst van de vier all-weatherbanen in september 2006 kan er niet alleen in de winter buiten gespeeld en getraind worden, maar kan er ook sneller weer worden gespeeld na een regenbui.

Met de groei van het aantal leden is het paviljoen enige malen aangepast en uitgebreid. De horecavoorzieningen in dit mooie tennispaviljoen en op het terras worden verzorgd door een pachter.

Ledenbestand

ELTV heeft een ledenbestand van ongeveer 900 tennissers, waardoor er vrijwel nooit lange wachttijden zijn om te kunnen spelen.

De vereniging kent geen wachtlijst en iedereen is welkom om lid te worden.

ELTV wil een vereniging zijn waar de mensen elkaar kennen, met leden die maatschappelijk bewust, modern en toekomstgericht zijn, maar ook met leden die waardering hebben voor wat in het verleden is opgebouwd en daarop willen verder bouwen.

KEURMERK BEVEILIGING

Eindhoven,

Contact

Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven
Tel: 040 291 32 66
Fax: 040 291 32 67
KvK: 1711 5809

« RouteContactformulier »

Keurmerk Beveiliging

Offerte aanvragen

Nieuws « Archief

Social media© 2007-2018 Van Egdom Security BV | Security | Facility | Events | Contact | Algemene voorwaarden | Webdesign door Omines