Portiers- en receptiediensten Eindhoven

Portiersdiensten en receptiediensten via Van Egdom Security BV Eindhoven.

De eerste reële kennismaking met uw bedrijf verloopt vaak via een portier of receptionist. Die eerste indruk is uitermate belangrijk, het is één van uw visitekaartjes. Wij weten dat de portiers en receptionistes binnen Van Egdom Security BV te Eindhoven absoluut bekwaam zijn om deze taak voor uw onderneming naar behoren in te vullen. Naast het bedienen van de telefooncentrale en het in- en uitchecken van uw gasten kunnen onze portiers en receptionistes licht administratief werk verzorgen, tot aan het draaien van de night audit toe. Vanzelfsprekend wordt het totale dienstenpakket geheel in overleg, met u als opdrachtgever, samengesteld. Niet onbelangrijk, wij beschikken over ruime ervaring in de hotelbranche in relatie tot portiersdiensten, nacht receptionisten en night auditors.

Portiersdiensten en receptiediensten

Binnen Van Egdom Security B.V. te Eindhoven zijn alle portiers en receptionistes gecertificeerd bedrijfshulpverlener (BHV) en kunnen omgaan met een AED.

Onze portiers- en receptiediensten zijn ook ad-hoc in te zetten ter aanvulling op uw tekorten in de bezetting.

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

KEURMERK BEVEILIGING

 

Contact

Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven
Tel: 040 291 32 66
Fax: 040 291 32 67
KvK: 1711 5809

« RouteContactformulier »

Keurmerk Beveiliging

Offerte aanvragen

Nieuws « Archief

Social media© 2007-2018 Van Egdom Security BV | Security | Facility | Events | Contact | Algemene voorwaarden | Webdesign door Omines