Objectbewaking

Beveiligen van een locatie is maatwerk

Van Egdom Security B.V. te Eindhoven levert maatwerk als het om het bewaken van locaties (ook wel objectbeveiliging) gaat. Dat begint bij een zeer gericht advies. Taken, coaching en opleiding van onze medewerkers worden toegespitst op de specifieke omstandigheden op de objecten van onze opdrachtgevers.

Beveiligen van locatie als een totaalpakket!

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken. Dit varieert van portiers- en receptiediensten, openings- en sluitingsronden en visitaties tot alarmcentralediensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object/ de locatie. Wij zorgen ervoor dat alle taken een sluitend geheel vormen, zodat er echt sprake is van een totale beveiliging van de locatie.

Objectbewaking door Van Egdom Security B.V. te Eindhoven.

Hebt u behoefte aan objectbeveiliging in Brabant? Dan is Van Egdom Security BV te Eindhoven exact het bedrijf dat u de juiste mensen kan leveren. Van Egdom Security BV te Eindhoven werkt uitsluitend met ervaren en gekwalificeerd personeel. In een persoonlijk gesprek informeren we u volledig.

Van Egdom Security BV Eindhoven richt zich op zowel tijdelijke als langdurige projecten. Voor onze beambten maakt dat geen verschil, want zij zullen zich te allen tijde voor de volle 100 procent inzetten. Voor professionele en deskundige objectbeveiliging in Brabant is Van Egdom Security BV te Eindhoven hét bedrijf. Onze beambten controleren aan de hand van hun rondes of er niet geautoriseerde personen op het terrein of in het gebouw zijn en zij letten op brandgevaar. Ook waken zij over het in- en uitgaand personeel- en goederenvervoer.

Objectbeveiliging door Van Egdom Security B.V. te Eindhoven is meer dan alleen maar een rondje lopen. Onze beambten doen hun werk in samenspraak met de opdrachtgever en verrichten desgewenst ook receptie- en baliewerkzaamheden.

veilig en beschermd op slot

Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing voor uw situatie. Ook in het geval van objectbeveiliging in Brabant zullen wij streven naar een doelgerichte en duidelijke aanpak. Op deze manier zorgen we voor een veilige leef- en werkomgeving.

Beveiliging en bewaking

Neem vandaag nog contact met ons op voor objectbeveiliging in Brabant. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

KEURMERK BEVEILIGING

 

Contact

Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven
Tel: 040 291 32 66
Fax: 040 291 32 67
KvK: 1711 5809

« RouteContactformulier »

Keurmerk Beveiliging

Offerte aanvragen

Nieuws « Archief

Social media© 2007-2018 Van Egdom Security BV | Security | Facility | Events | Contact | Algemene voorwaarden | Webdesign door Omines