Evenementen beveiliging Eindhoven e.o.

Wij zijn graag uw partner voor uw evenementenbeveiliging

De doelstelling van een evenement is ons inziens dat de aanwezigen een plezierig vertier hebben en uiteraard dat er voldoende inkomsten zijn. Wij garanderen voor u ervaren en gemotiveerde beveiliging waar u blind op kunt vertrouwen.

Evenementen beveiliging

Om de orde en rust te handhaven, nodig om het evenement te laten slagen, zetten organisatoren doorgaans toezichthouders in. Dit blijkt vaak geen overbodige luxe te zijn. Onze medewerkers werken tijdens evenementen in een representatief en herkenbaar kostuum of evenementen outfit, welke zijn voorzien van onze bedrijfskenmerken. Maar belangrijker, zij weten om te gaan met uw gasten en stellen zich op als gastvrouwen en gastheren. Dit doen zij zonder hierbij al te opvallend aanwezig te zijn om indien nodig, subtiel in te kunnen grijpen om erger te voorkomen. Wij noemen dat sfeerbeheer. Desgewenst begeleiden wij ook de artiesten naar de "stage". En, zeker niet onbelangrijk, het heeft voor beide partijen meerwaarde als het evenement slaagt. Vervolgopdrachten zijn dan vaak het resultaat.

Bij Van Egdom Security BV te Eindhoven is de veiligheid van uw evenement in vertrouwde en bovenal professionele handen. Daarnaast hebben wij beschikking over beveiligers voor iedere discipline zodat u de beveiliging heeft die bij uw evenement past. Portofoons worden zonder bijkomende kosten ter beschikking gesteld.

Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor uw evenementen te beveiligen

 

KEURMERK BEVEILIGING

Contact

Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven
Tel: 040 291 32 66
Fax: 040 291 32 67
KvK: 1711 5809

« RouteContactformulier »

Keurmerk Beveiliging

Offerte aanvragen

Nieuws « Archief

Social media© 2007-2018 Van Egdom Security BV | Security | Facility | Events | Contact | Algemene voorwaarden | Webdesign door Omines