Bouwbewaking Brabant | Limburg

Bouwbewaking expertise en ervaring:

heeft u een goed en gespecialiseerd bedrijf nodig voor bouwbewaking ongeacht de termijn? Voor bouwbewaking in heel nederland en het bijzonder brabant, heeft zich in het centrum van Eindhoven Van Egdom Security B.V. gevestigd. Verdere specialisaties zijn onder meer objectbewaking, mobiele surveillance, alarmopvolging, receptiediensten, winkelsurveillance, evenementenbeveiliging en portiersdiensten. Van Egdom Security BV te Eindhoven bestaat ruim 12 jaar en is bekend in de beveiligingsbranche. Op onze websites leest u meer over de Van Egdom Groep.

Voor bouwbewaking in Brabant bent u bij Van Egdom Security BV aan het juiste adres. Het management heeft de ervaring, de kennis en de juiste mensen en middelen om voor een bewaakte en vooral veilige omgeving te zorgen.

Objectbewaking en bouwbewaking

Hebt u voor uw objecten in Brabant ook dringend behoefte aan bouwbewaking? U weet. In Nederland, net als de rest van het land, hebben bedrijven last van diefstal van bouwmaterialen en leidingen (koper). Onze beveiligingsmedewerkers voeren conform het beveiligingplan hun beveiligingswerkzaamheden uit en waarbij de nadruk ligt op een adequate alarmopvolging c.q. surveillance.

Onze medewerkers houden een oogje in het zeil bij het goederen- en personenverkeer op het terrein. 's Avonds zijn ze stand-by om diefstal van bouwmaterialen en leidingen te voorkomen.
24/7 zijn wij paraat voor uw bewaking.

Flexibele bewakingbewaking en beveiliging

Waar nodig kan uit een pool van medewerkers direct 24/7 worden ingezet. Dit kan zijn voor bouwbewaking in Brabant maar natuurlijk ook voor bouwbewaking in de regio Eindhoven. Afhankelijk van een risico-inventarisatie kunnen de beveiligingswerkzaamheden worden uitgebreid met hondenbewaking.

Bouwbewaking in Nederland, doch met name in Brabant begint bij Van Egdom Security BV te Eindhoven, de experts op het gebied van objectbeveiliging en bewaking. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met onze dienst.

 

Contact

Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven
Tel: 040 291 32 66
Fax: 040 291 32 67
KvK: 1711 5809

« RouteContactformulier »

Keurmerk Beveiliging

Offerte aanvragen

Nieuws « Archief

Social media© 2007-2018 Van Egdom Security BV | Security | Facility | Events | Contact | Algemene voorwaarden | Webdesign door Omines